ДОБРЕ ДОШЛИ!

Остават ти три реда до това да станеш част от най-вълнуващата и бързорастяща футболна общност в България!
Защо да го направиш ли? Виж тук:
 • ще добавяш любими отбори в личния си профил и ще получаваш новини за тях;
 • ще коментираш в общността на mach.bg;
 • ще печелиш специални значки, с които да се отличаваш сред общността;
 • ще печелиш награди от редовни съревнования и конкурси;
 • ще даваш своите прогнози и ще получаваш специални бонуси;
 • ще получаваш безплатни прогнози и съвети как най-добре да заложиш парите си.

НЕ ГУБИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ!

ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ ТЕ ОЧАКВАТ!

main-background-stars

лиги/купи

Efbet лига
новини класиране програма
Втора лига
новини класиране програма
Купа на България
новини класиране програма

отбори

Левски
новини класиране програма
ЦСКА
новини класиране програма
Лудогорец
новини класиране програма
Черно море
новини класиране програма
Англия

Англия

Премиър лийг
новини класиране програма
ФА Къп
новини класиране програма
Германия

Германия

Бундеслига
новини класиране програма
Купа на Германия
новини класиране програма
Италия

Италия

Серия А
новини класиране програма
Купа на Италия
новини класиране програма
Испания

Испания

Ла лига
новини класиране програма
Купа на Краля
новини класиране програма
Свят

Свят

Шампионска лига
новини класиране програма
Лига Европа
новини класиране програма
Лига на конф.
новини класиране програма
Франция

Франция

Лига 1
новини класиране програма
Купа на Франция
новини класиране програма

Payment Gateway

Общи условия за опериране на Payment Gateway

Преди Вашата платежна операция да бъде изпълнена, Вие трябва да прочетете и да се съгласите с настоящите Условия за ползване. С достъпа до този уебсайт и използването на предоставяните на него услуги, Вие се съгласявате с нашите условия за обработка на платежните операции и защита на данните и се съгласявате, че сте правно обвързан от тях. Настоящите Условия за ползване могат да бъдат променяни от нас по всяко време. Измененията влизат в сила при публикуването им на този сайт, без да е необходимо друго изрично уведомление.

Настоящите Условия за ползване могат да бъдат достъпни на множество различни езици; всички езикови версии са правно обвързващи, но в случай на несъответствия между английската езикова версия и друга езикова версия, английската версия има предимство.

 1. Общи разпоредби
  1. „Айкарт" АД (наричано по-нататък „ние”, „нас” или „наш”) е доставчикът на платежната услуга, която дава възможност на търговеца да получи плащане от Вас чрез приемана от нас платежна карта. Ние и нашия платежен портал сме надлежно сертифицирани като съответстващи на стандарта за защита на картова информация PCI DSS. Ние притежаваме лиценз за дружество за електронни пари съгласно Директива 2009/110/ЕО (лиценз No. 4703- 5081/25.07.2011) и за платежна институция съгласно Директива 2007/64/ЕО (лиценз No. 4703- 4331/23.06.2010). Ние сме надлежно регистрирани в Комисията за Защита на Личните Данни като администратор на лични данни под номер 0050022 и всички потребителски данни се събират, обработват и съхраняват в съответствие с принципите и изискванията на българския Закон за защита на личните данни и Директива 95/46/ЕО за защитата на личните данни.
  1. Прочетете внимателно настоящите Условия за ползване, за да разберете нашите политики и практики по отношение на обработка на Вашите платежни операции, Вашите лични и финансови данни и това как ние ги използваме и третираме. Ако не сте съгласен с тези Условия за ползване, не използвайте нашия платежен портал за извършване на плащане към търговеца, който Ви продава стоки или услуги. С предоставянето на Вашата лична и картова информация и с използване на услугите ни след запознаване с настоящите Условия за ползване се приема, че е налице Вашето съгласие за обработка на платежната операция и събирането, използването и разкриването на Вашите данни в съответствие с настоящите Условия за ползване.
 1. Обработка на платежни операции
  1. За да заплатите стоките или услугите, които сте закупили от уебсайта на търговеца, Вие трябва да попълните формуляра за плащане, да прегледате още веднъж стоките или услугите, които закупувате, валутата и сумата, с която ще бъде задължена Вашата карта и да потвърдите поръчката. Информация за покупката Ви е посочена в горната част на формуляра за плащане. С попълването и потвърждаването на поръчката, Вие неотменимо се съгласявате с изпълнението на платежната операция с Вашата карта и ние ще обработим и изпълним плащането към търговеца, при условие, че получим валидна авторизация за картовата операция. При успешно осъществяване на плащането, ние ще Ви предоставим потвърждение, съдържащо номер на платената поръчка и уникален номер на транзакцията. С попълването на данните на Вашата карта Вие давате съгласието си търговецът да нарежда периодични плащания, задължаващи Вашата карта, в съответствие с договорните отношения между Вас и търговеца.
  1. Вашето плащане се обработва от нас за сметка на съответния търговец, който използва платежния ни портал. Вие потвърждавате и се съгласявате, че ние действаме само и единствено като доставчик на техническа услуга и ние: (а) при никакви обстоятелства не действаме като продавач, купувач, дилър, прекупвач, доставчик, дистрибутор, производител, брокер, представител или търговец по отношение на стоките и услугите; и (б) не предоставяме гаранция нито носим отговорност за качеството, надеждността или законосъобразността на стоките или услугите, които закупувате от търговеца.
  1. Ако имате спорове с търговеца, свързани със закупените стоки или услуги, Вие следва да се свържете с търговеца директно от неговия уебсайт. Ако искате да оспорите използването на Вашата карта и съгласието с платежната операция, дадено на нашия платежен портал, следва да се свържете с издателя на Вашата платежна карта. При никакви обстоятелства Вие не сте овластен и не можете да получите директно от нас възстановяване на суми на платежни операции, осъществени чрез нашия платежен портал.
 2. Събиране на информация
  1. За да заплатите чрез нашия платежен портал поръчани на търговец стоки или услуги с приемана платежна карта, Вие трябва да ни предоставите данните на съответната карта, включително 16-цифрения й номер (PAN), срок на валидност и кодове сигурност (CVC/CVV). Тази информация ни е необходима за обработката на Вашите платежни операции и за връзка с Вас, в случай на необходимост.
  1. В допълнение към личните данни, предоставени от Вас или придобити от трети лица, нашият платежен портал може да използва технологии за събиране на определена техническа информация, като например IP адрес, операционна система на компютъра Ви, което е необходимо за целите на предотвратяване на измамите, за фактуриране или за други цели. Ние не събираме чувствителна лична информация, в частност информация за раса, религия или политическа принадлежност.
 3. Използване на информация
  1. Събираната от нас информация се използва за изпълнение на цялостния процес по извършване на онлайн платежна операция, която е инициирана от Вас между Вас и съответния търговец. При използване на нашия платежен портал Вашата финансова информация не се разкрива на търговеца.
  1. Освен ако друго е предвидено в тези Условия за ползване, ние ще потърсим Вашето изрично или мълчаливо съгласие за използването на Вашата лична или финансова информация по определен начин. По-долу са изброени определени случаи, в които ние можем да използваме Вашата информация без да получаваме Вашето съгласие за това. Тези случаи са:
   • За целите на проверката на Вашата самоличност и правомощие да извършвате платежни операции със съответната платежна карта;
   • За целите на проверката на валидността на Вашата платежна карта и наличието на достатъчен баланс по нея за изпълнение на съответната поръчка;
   • За целите на извършване на проверки за предотвратяване на измами или пране на пари;
   • За съобразяване с изискванията на законодателството за финансови услуги, включително по отношение на съхранение на информацията за изпълнени платежни операции.
 4. Разкриване на информация
  1. Ние не продаваме и не преотстъпваме на трети лица никаква част от Вашата лична информация. Ние може да дадем достъп до Вашата лична информация на наши служители, доколкото това е необходимо за предоставянето на услугите ни. Ние може да разкрием Ваша лична информация на член от нашата икономическа група, което включва наши дъщерни дружества, холдинговото дружество, което е наш собственик или негови дъщерни дружества, съществуващи в различни държави в рамките на ЕИО. Това може да е необходимо за изпълнение на Вашата заявка, обработка на платежната операция, предоставяне на поддръжка или следене за извършване на незаконни дейности.
  1. Ние ще разкрием Вашата информация, в случай, че сме задължени за това по силата на закон. Такова разкриване включва, без да се ограничава до, предоставяне на лична или финансова информация на: картовата организация, оперираща Вашата карта; компетентния съд; полицията и разследващите органи; службите за сигурност; компетентните национални, международни или наднационални органи; компетентните агенции (с изключение на свързаните с данъци), служби и регулаторни органи. В случай, че сте предоставил погрешна или непълна информация и се установи измама, информация за това ще бъде предоставена от нас на службите за предотвратяване и разследване на измами, които могат да използват тази информация. Ние, както и други организации, имаме достъп и можем да използваме такава информация (включително информация от други държави) за предотвратяване на измами и пране на пари.
 5. Сигурност и защита на информацията
  1. Събираната от нас информация за всяка платежна операция се съхранява така, че да може да се обработи операцията и при нужда да се проследи и провери. Събираната информация се съхранява за подходящ срок от време за обработка на онлайн плащането, като се прилагат най- добрите стандарти за съхраняване и защита на информация.
  1. За нас е от изключителна важност да осигурим защитата на информацията. За предотвратяване на неоторизиран достъп или разкриване на информация, ние поддържаме физически, логически и процедурни мерки за сигурност, които съответстват на нормативните изисквания за защита на Вашата лична информация. При използването на нашия платежен портал, интернет комуникацията е осигурена с използване на SSL технология с висока степен на кодиране (AES-256, 256 bit keys), сертифицирана от StartCom Ltd. Ние ограничаваме достъпа до Вашата информация само до служителите ни, за които е необходимо да имат достъп с оглед представянето на услугите ни. Надеждността на нашите системи за сигурност е проверена от външни одитори и сертифицирана като съответстваща на 1. ниво доставчик на услуги съгласно стандарта PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard - Стандарт за Сигурност на Информацията в Индустрията на Платежните Карти).
 6. Достъп до и промени на Вашата информация
  1. Всякакви въпроси или оплаквания, свързани със събирането и обработката на Вашата информация, трябва да бъдат отправяни по електронна поща до следния адрес:help@icard.com или до нашия 24/7 Call center +359 700 13 444. На този пощенски адрес може също така да поискате промяна или заличаване на Вашата лична информация, съхранявана при нас: Служител Съхраняване на Информация, „Айкарт“ АД, Бизнес парк Варна, сграда В1, Варна 9009, България. Ние ще отговорим на Вашето искане в разумен срок.
  1. След като Вашата информация повече не е необходима за предоставянето на гореописаните услуги, тя ще бъде заличена от нашата система.
mach.bg
ИЗВЕСТИЯ
Използваме PUSH нотификации, за да ви държим винаги в течение.